BOUW INDUSTRIE

"WIJ ZIJN SPECIALIST IN TRILLINGS- EN RUIMTEAKOESTIEK. SILENT BUILDING, ONZE EXPERTISE".

     
Volgen   Volgen   Volgen  

De belofte van Silent Building

Vilton heeft diverse akoestische specialisten in dienst en een afdeling engineering. Wij zijn in staat adviezen te geven, systemen te leveren en indien gewenst deze te monteren om een compleet gebouw stil te maken. Vilton Silent Building is ons totaalconcept. Het is onze belofte om met constructieve akoestische oplossingen én door middel van akoestische interieuroplossingen  een stil gebouw te realiseren.

Van sportscholen en gymzalen tot theaters, kantoren, hotels en poppodia. Vilton heeft de kennis, de systemen en de vakmensen om de akoestiek te optimaliseren. In nieuwbouw en in bestaande bouw. Van fundatie tot interieur met akoestische designelementen. Zoals wij zeggen: Advies, engineering en montage, dat is onze expertise!

Professionals in ruimteakoestiek

Wij richten ons 100% op ruimteakoestiek. Wij willen mooie akoestische oplossingen aanbieden die passen bij uw professionele uitstraling. Advisering en levering gaat via de professionals van Vilton. En de montage geschiedt door onze professionals van Vilton Services.

De kracht van verbinden

Verbeteringen aan de ruimteakoestiek doorvoeren luistert nauw. Daarom worden onze systemen door echte professionals gemonteerd. Akoestiek en professionaliteit zijn bij ons aan elkaar verbonden.
 

Vilton Silent Building samen met AkoestiekPro

De totaaloplossing Silent Building is ontstaan vanuit AkoestiekPro, aan de ene kant de ruimteakoestiek en aan de andere kant het gebouw op een dusdanige manier isoleren dat er sprake is van een geluidloos gebouw ofwel silent building.

Viltsonic
akoestische wandpanelen

Viltsonic akoestische wandpanelen maken ruimtes stil. Betere privacy, stillere werkplekken en een interieur met de juiste touch! De akoestische wandpanelen kunnen van vloer tot plafond worden toegepast. De panelen zijn afgewerkt met een slijtvast wolvilt, wat koel aanvoelt bij aanraking en leverbaar is in 51 verschillende kleuren.


Viltsonic Sport
akoestische wandpanelen

Viltsonic Sport akoestische wandpanelen zorgen voor stille sportzalen en gymzalen. Het balvaste wandsysteem kan zeer goed worden toegepast op de lage wanddelen van sporthallen die moeten voldoen aan veiligheids- en akoestische eisen van het NOC*NSF of het KVLO. De panelen zijn afgewerkt met slijtvast wolvilt.


viltsonic sport akoestische wandpanelen rotterdams vakcollege de hef
 

Isonic Visual
akoestische fotopanelen

Isonic Visual is een geluidabsorberend element opgebouwd uit een aluminium frame, geluidabsorberend materiaal en een doek als afwerking. Het doek kan worden bedrukt met een afbeelding naar keuze. Isonic Visual wordt toegepast als geluidabsorptie, dempen van geluid en heeft tevens een esthetisch doel.


Isonic visual akoestische wandpanelen

 

Isonic White
akoestische tegels

Geluid dempen in een ruimte  is nog nooit zo eenvoudig geweest met Isonic White akoestische tegels. De geluidabsorberende tegels zijn wit, 40 mm dik en gemakkelijk te monteren. Een doelmatige oplossing tegen een goede prijs.


Isonic WhiteIsonic Wool
akoestische panelen

Isonic Wool is een gekleurd akoestisch wolvilt met een geweven tussenlaag. Hierdoor biedt het materiaal meer slijtvastheid en is het materiaal multifunctioneel toepasbaar. Bijvoorbeeld voor in meubels.


Isonic Wool

Isonic-Wool-Akoestische-bierwand-Restaurant-Witloof-akoestiekpro-professionals-in-ruimteakoestiek.jpg

Decovilt
akoestisch vilt

Decovilt akoestisch vilt is een 100% wolvilt. Decovilt is verkrijgbaar in elke gewenste dikte, mits technisch produceerbaar. Er zijn echter een aantal standaarddikten geschikt voor verschillende toepassingen: 2mm, 3 mm en 5 mm.

Decovilt

Quickscan
AkoestiekPro

Wilt u snel advies over de mogelijkheden om de nagalmtijd in uw ruimte te verbeteren?
Vul dan hier de gegevens van uw ruimte in en ontvang snel een advies van een van onze specialisten. V een juist advies voorzien.


Quikscan


MEER INFORMATIE?

Bel voor meer informatie naar: 088-8877122

WILT U DAT WIJ CONTACT OPNEMEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!