BOUW INDUSTRIE

Nedfilter, Requa, Climexx en Insolids hebben één nieuwe naam: Vlint

11-4-2017


Vanaf 11 april 2017 werken Nedfilter, Requa, Climexx en Insolids samen onder de naam Vlint. We zetten hiermee in op een ‘360 graden benadering.’ Met open vizier zoeken we in iedere situatie hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn met zuivere oplossingen. Door het samenvoegen van vier succesvolle organisaties met veel expertise zijn wij ervan overtuigd dat onze service nu nog completer is.

De vier samengevoegde bedrijven hebben veel in huis. Nedfilter is al meer dan 25 jaar actief in het zuiveren van lucht en liquids in fabrieken, energiecentrales, ziekenhuizen, kantoren en scholen. Requa is gespecialiseerd in het reconditioneren van klimaatkasten en het reinigen van luchttrajecten. Climexx biedt diverse luchtverdeelsystemen voor industrie en utiliteit. Insolids biedt oplossingen voor het verbeteren en bewaken van solids handling en productieprocessen door middel van o.a. industriële slangen, flexibele verbindingen en stofbeheersingssystemen.

Bedrijven hechten steeds meer waarde aan specialistische kennis en een zorgeloos proces. Vooral in de industrie door wijzigende veiligheids- en kwaliteitsnormen. Vlint wil met het verenigen van Nedfilter, Requa, Climexx en Insolids zich nog beter onderscheiden door een bijzonder volledig aanbod. Van filterwisseling tot reiniging van luchtkanalen; van condensorcoating tot vervanging van warmtewielen; van stofbeheersing bij solids handling tot veilige industriële slangen; Vlint garandeert u een zuiver proces en klimaat!

MEER INFORMATIE?

Bel voor meer informatie naar: 088-8877111

ZULLEN WIJ U BELLEN?

Laat uw naam en telefoonnummer achter!